Bölgesel İncelme

Bölgesel İncelme

Trabzon bölgesel incelme, vücudun belli bir yerinde bulunan fazlalıklarından rahatsız olan kişilere daha sıkı ve pürüzsüz bir vücuda sahip olmaları için oldukça etkili çözümler sunar.

Özellikle karın ve bel bölgesindeki yağlar spor ve diyete rağmen giderilmediğinde bölgesel incelme ile istenilen sonuca ulaşılabilir. Vücudunun daha estetik ve ince görünmesini isteyen kişiler için çeşitli bölgesel incelme yöntemleri vardır. Bu yöntemler arasında son dönemlerde oldukça popüler bir uygulama olan PB serum tekniği ile arzu edilen vücut görünümüne sahip olunabilir.

 

PB Serum İle Bölgesel İncelme

 

Son yılların estetik dünyasında popülerliğini koruyan PB serum, yağ yakıcı, sıkılaştırıcı ve selülit önleyici olarak, özel geliştirilmiş bir serumdur. PB serum, temelde 3 ana enzim içermektedir. Bu enzimler; kollajenaz, lipaz ve liyaz olarak sıralanabilir. PB serum, cilde enjekte edildikten sonra vücut, size özgü en ideal şekli geri kazanabilmek için gerekli maddeleri üretmeye başlar. PB, serum birer enzim olduğu için yalnızca vücudun ihtiyaç duyduğu yerde harekete geçer.

 

PB Serum Hangi Bölgelere Uygulanır?

 

PB serum, kaybedilen kolajenin yeniden kazandırılması için bölgesel olarak çalışır. PB serumdaki enzimler tamamen biyolojik olduğu için vücutta herhangi bir yan etki oluşturmaz. Pb serumun içeriğindeki her bir enzim, farklı bölgelerdeki problemlerin çözülmesi için kullanılır. PB serumun türlerine baktığımızda high, medium ve low olmak üzere üç farklı türü olduğunu söyleyebiliriz.

Low formu, gözaltı torbalarının sıkılaşmasına  yardımcı olur.

Medium formu, yağ dokularını inceltmek ve yağ yakmada etkili olan formdur.

Boyun kırışıklıklarında ve sarkmalarında, karın yağlarında, selülit görünümlerinin düzeltilmesinde, çatlaklarda, yanıklarda ve pürüzlü ciltlerde ise high form kullanılır.

PB serumun uygulandığı bölgelerdeki etkileri detaylı olarak sıralayacak olursak, PB serum;

  • Yağ birikimini ortadan kaldırır Kırışıklıkları gidermede etkili olur
  • Lekeleri azaltır ve cildi daha canlı hale getirir
  • Akne izlerini ortadan kaldırır
  • Çatlakları tedavi eder
  • Bacak içi yağlanmalarını giderir
  • Selüliti tedavi eder
  • Vücudun herhangi bir yerindeki sarkmalar üzerinde etkilidir
  • Ciltteki ödemi azaltır

 

PB Serum Nasıl Uygulanır?

 

Bölgesel incelme ve sıkılaşmayı sağlayan PB serum uygulaması yapılmadan önce, tedavi edilecek bölge belirlenerek deri işaretleme kalemi ile çizilir. Daha sonra, işlem sırasında herhangi bir ağrı veya acı hissi olmaması için anestezik krem sürülerek bölge uyuşturulur. İnce uçlu iğne yardımıyla özel olarak hazırlanmış PB serum enzimleri cilde enjekte edilir. Uygulama yaklaşık 15-20 dakika sürer ve uygulamanın hemen ardından günlük yaşama geri dönülebilmektedir.

 

diğer blog yazılarıBlog

Plastik ve estetik cerrahide, kendinizi tanımanız ve isteklerinizin farkında olmanız önemlidir.
Bu alanda ihtiyacınız olan bütün bilgilere ulaşmak için blog yazılarımızdan faydalanabilirsiniz.

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?
Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun estetiği (rinoplasti), burunda doğuştan gelen veya darbe sonucu sonradan oluşan deformiteleri gidermek amacıyla uygulanan cerrahi operasyonlardır.

Detaylar
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin

Oldukça rağbet gören bir kozmetik cerrahi prosedür olan liposuction, diyet ve egzersize direnç gösteren inatçı yağ birikintilerini hedef alarak vücudunuzu yeniden tanımlamak ve şekillendirmek için bir yol sunar.

Detaylar
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün

Plastik cerrahi alanında bir uzman olarak, yüzünüzdeki görünür yaşlanma belirtilerini tersine çevirme arzunuzu anlıyorum. Göz önünde bulundurulması gereken etkili, cerrahi olmayan bir seçenek de "yumuşak germe" tedavisidir.

Detaylar
Yasemin İmamoğlu Whatsapp

Online Ön Randevu