Botoks Fiyatları

Botoks Fiyatları

Trabzon botoks, başta estetik işlemler olmak üzere yüzdeki kırışıklıkları ve çizgileri ortadan kaldırmanın en güvenilir ve en kolay yöntemidir.

Kaşların yukarıya kaldırılması, kaz ayağı çizgilerinin giderilmesi, alt göz kapağındaki çizgiler ve kısık göz şikâyetinin düzeltilmesi, burun ucunun kaldırılması, dudak köşelerinin yukarıya kaldırılması, boyunda meydana gelen yatay çizgilerin ve dikey bantların tedavisinde kullanılan bir yöntemdir. Bunların yanı sıra botoks, migren botoksu, terleme botoksu ve masseter botoks (çene botoksu) gibi çeşitleri ile birçok hastalığın tedavisinde de kullanılmaktadır.

 

Botoks uygulaması 10-15 dakika aralığında sürer ve hasta günlük hayatına hemen dönebilir. Yüz botoksunun etki süresi kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Ancak bu süre ortalama 5-7 gün arasında değişebilmektedir. Botoks uygulaması ameliyatsız bir işlemdir ve uzmanlar tarafından yapılmalıdır. Botoksun uygulandığı gün spora, kuaföre veya saunaya gidilmemesi ve ilk 3 gün havuza girilmemesi önerilir. Uyku pozisyonuna dikkat edilerek yüz üstü yatılmaması oldukça önemlidir.

 

Yüzdeki kırışıklıkların giderilmesinde en etkili yöntem olan botoks uygulamasının fiyatları merak edilen sorulardan biridir. Botoks fiyatları birçok faktöre göre değişiklik göstermektedir. Botoks, öncelikle iyi bir uzman hekim tarafından yapılması gereken bir işlemdir. Yanlış botoks uygulaması hayatınızı etkileyebilir. Bu nedenle botoks yaptırmadan önce uzman seçimini doğru yapmanız son derece önemlidir.

 

Trabzon botoks fiyatları; botoks uygulanacak bölge sayısına, kullanılacak botoks miktarına, botoks çeşidine, botoksu uygulayan hekimin uzmanlığına, botoks uygulanacak kliniğe ve kliniğin bulunduğu konuma göre değişiklik göstermektedir. Botoks fiyatlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

diğer blog yazılarıBlog

Plastik ve estetik cerrahide, kendinizi tanımanız ve isteklerinizin farkında olmanız önemlidir.
Bu alanda ihtiyacınız olan bütün bilgilere ulaşmak için blog yazılarımızdan faydalanabilirsiniz.

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?
Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun estetiği (rinoplasti), burunda doğuştan gelen veya darbe sonucu sonradan oluşan deformiteleri gidermek amacıyla uygulanan cerrahi operasyonlardır.

Detaylar
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin

Oldukça rağbet gören bir kozmetik cerrahi prosedür olan liposuction, diyet ve egzersize direnç gösteren inatçı yağ birikintilerini hedef alarak vücudunuzu yeniden tanımlamak ve şekillendirmek için bir yol sunar.

Detaylar
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün

Plastik cerrahi alanında bir uzman olarak, yüzünüzdeki görünür yaşlanma belirtilerini tersine çevirme arzunuzu anlıyorum. Göz önünde bulundurulması gereken etkili, cerrahi olmayan bir seçenek de "yumuşak germe" tedavisidir.

Detaylar
Yasemin İmamoğlu Whatsapp

Online Ön Randevu