Cosmelan Nedir ?

Cosmelan Nedir ?

Cosmelan, en dirençli ve ciddi cilt lekelerini tedavi etmek amacıyla dünya çapında referans profesyonel depigmentasyon yöntemidir.

İkili Etki mekanizması sayesinde mükemmel uzun vadeli sonuçlar verir. Cosmelan ciltte var olan lekeyi ortadan kaldırmasının yanı sıra sorunun kaynağına da etki ederek, yeniden ortaya çıkmasını önlemek için aşırı pigment üretimini düzenler. Tedavinin ilk haftasından itibaren gözle görünür sonuçlar sunar. Dünya çapında 1 milyondan fazla hasta cosmelan ürününü deneyerek yüz güldürücü sonuçlar elde etmiştir. Cilt için son derece güvenli bir yöntem olan cosmelan ile cilt lekelerini gidererek pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

 

Cosmelan Her Türlü Lekeyi Giderir Mi ?

 

Cosmelan sayesinde melanik kökenli her türlü leke tedavi edilebilir. Cosmelan ile özellikle güneşe fazla maruziyet sonrası gelişen melazma, enflamatuar kaynaklı lekeler (HPI), solar lentijinler, yaşlılık lekeleri ve çiller gibi lekelerin  tedavisinde etkilidir.

 

Cosmelan Tedavisi Ne Kadar Sürer ?

 

Cosmelan tedavi yöntemi ile objektif sonuçlara ulaşmak için gerekli olan 4 aşamalı bir protokol vardır. 1. aşamada kabinde yoğun depigmentasyon ve 2., 3. ve 4. aşamalarda evde kullanıma yönelik tedavinin sürdürülmesi gerekir. Cosmelan tedavisinin toplam süresi yaklaşık 6 ay olsa da vakaların ciddiyetine göre bu süre değişebilir.

 

Tedavi Bittikten Sonra Lekeler Yeniden Çıkar Mı ?

 

Cosmelan ile uygun profesyonel tedaviden sonra fazla pigmentasyonu gözle görülür şekilde gidermek mümkündür. Ancak lekeleri oluşturan dengesizliğin yeniden ortaya çıkmasına neden olabileceği dinamik bir süreçtir. Bu nedenle lekeler görünmese de 1 yıl boyunca tedavinin devam edilerek lekelerin yeniden çıkmasının önüne geçilmelidir.

 
diğer blog yazılarıBlog

Plastik ve estetik cerrahide, kendinizi tanımanız ve isteklerinizin farkında olmanız önemlidir.
Bu alanda ihtiyacınız olan bütün bilgilere ulaşmak için blog yazılarımızdan faydalanabilirsiniz.

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?
Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun estetiği (rinoplasti), burunda doğuştan gelen veya darbe sonucu sonradan oluşan deformiteleri gidermek amacıyla uygulanan cerrahi operasyonlardır.

Detaylar
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin

Oldukça rağbet gören bir kozmetik cerrahi prosedür olan liposuction, diyet ve egzersize direnç gösteren inatçı yağ birikintilerini hedef alarak vücudunuzu yeniden tanımlamak ve şekillendirmek için bir yol sunar.

Detaylar
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün

Plastik cerrahi alanında bir uzman olarak, yüzünüzdeki görünür yaşlanma belirtilerini tersine çevirme arzunuzu anlıyorum. Göz önünde bulundurulması gereken etkili, cerrahi olmayan bir seçenek de "yumuşak germe" tedavisidir.

Detaylar
Yasemin İmamoğlu Whatsapp

Online Ön Randevu