Erkeklerde Yüz Estetiği Nasıl Yapılır?

Erkeklerde Yüz Estetiği Nasıl Yapılır?

Günümüzde genç ve estetik açıdan tatmin edici bir görünüm kazanmak, en az kadınlar kadar erkeklerin de önem verdiği bir konudur.

Günümüzde genç ve estetik açıdan tatmin edici bir görünüm kazanmak, en az kadınlar kadar erkeklerin de önem verdiği bir konudur. Erkeklerde yüz estetiği uygulamalarında en çok tercih edilen operasyonlar burun estetiği, göz kapağı ameliyatı, botoks ve dolgu uygulamaları, yüz ve boyun germe, kepçe kulak ameliyatı gibi uygulamalardır.

 

Erkek Burun Estetiği

Erkeklerin en sık tercih ettiği cerrahi girişim burun estetiğidir. Birçok erkek estetik olarak ideal bir burun görünümüne sahip olmak için cerrahi müdahaleye başvurduğu gibi çoğu birey, solunum problemlerini yok etmek için de estetik burun ameliyatına başvurabilmektedir. Erkek burun estetiğinde, kadınlara uygulanan burun estetiğinden daha farklı bir yaklaşım söz konusudur. Buruna feminen bir görünüm verilmemesi, son derece doğal görünen sonuçlar elde edilmesi, burun ölçülerinin ve şeklinin genel yüz görünümü ile uyumlu olması ve kişinin maskülen ifadesinin kaybedilmemesi son derece önemlidir.

 

Yüz Gençleştirme Uygulamaları

Yaşın ilerlemesiyle birlikte cilt elastikiyetini kaybeder. Bu nedenle ciltte sarkmalar ve kırışıklıklar meydana gelir. Bu tür deformasyonlar kişide yorgun, bitkin ve yaşlı bir görünüme neden olur. İş ve sosyal yaşamında aktif birçok erkek için bu durum psikolojiyi olumsuz yönden etkileyen bir sürece dönüşebilmektedir. Yaşlanma veya genetik nedenlerden kaynaklı deformiteleri gidermek, daha genç ve dinamik bir görünüm elde etmek isteyen erkekler için farklı uygulamalar mevcuttur. Genellikle orta yaşlarda alında ve göz çevresinde meydana gelen kırışıklıklar için botoks ve dolgu uygulamaları yapılmaktadır. Yüz ve boyun bölgesinde oluşan sarkma ve kırışıklıklar için uygulanan bir diğer yöntem ise yüz ve boyun germe ameliyatıdır.

 

Estetik Göz Kapağı Ameliyatı

Düşük göz kapakları, sürekli yorgun ve uykulu bir görünüme neden olduğundan özellikle iş hayatında erkekler için sorun yaratan bir problem olarak görülür. İleri derece sarkmalarda ise kişinin görüş alanı kısıtlanabilmektedir. Bu sorunu ortadan kaldırmak için göz kapağı ameliyatı yapılmaktadır.

 

Kepçe Kulak Ameliyatı

Genellikle küçük yaşlardan itibaren görünen kepçe kulak görünümü, bazı bireylerde özgüven problemlerine yol açabilmektedir. Kepçe kulak ameliyatı ile kulaklar, yüzün tamamı ile orantılı ideal bir ölçüye kavuşturulur.

diğer blog yazılarıBlog

Plastik ve estetik cerrahide, kendinizi tanımanız ve isteklerinizin farkında olmanız önemlidir.
Bu alanda ihtiyacınız olan bütün bilgilere ulaşmak için blog yazılarımızdan faydalanabilirsiniz.

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?
Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun estetiği (rinoplasti), burunda doğuştan gelen veya darbe sonucu sonradan oluşan deformiteleri gidermek amacıyla uygulanan cerrahi operasyonlardır.

Detaylar
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin

Oldukça rağbet gören bir kozmetik cerrahi prosedür olan liposuction, diyet ve egzersize direnç gösteren inatçı yağ birikintilerini hedef alarak vücudunuzu yeniden tanımlamak ve şekillendirmek için bir yol sunar.

Detaylar
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün

Plastik cerrahi alanında bir uzman olarak, yüzünüzdeki görünür yaşlanma belirtilerini tersine çevirme arzunuzu anlıyorum. Göz önünde bulundurulması gereken etkili, cerrahi olmayan bir seçenek de "yumuşak germe" tedavisidir.

Detaylar
Yasemin İmamoğlu Whatsapp

Online Ön Randevu