Jalupro Nedir ?

Jalupro Nedir ?

Jalupro, İsviçre merkezli ve sağlık bakanlığından onaylı biyoteknoloji şirketi Professional Derma’nın 2006 yılından beri tüm dünyaya pazarladığı bir cilt gençleştirme ürünüdür.

Bu ürün sayesinde cildin yaşlanma, güneşin zararlı etkileri, stres ve kötü beslenme gibi nedenlerle kaybettiği nemi, canlılığı ve direnci yeniden kazandırılır. Cildin çeşitli nedenlerle nem kaybetmesi cansız görünmesine neden olur. Bu duruma önlem alınmaz ise kırışıklık ve sarkmalar belirgin hale gelir. Jalupro ile cilt kaybettiği nemi ve canlılığı ilk uygulamadan itibaren hızla geri kazanır.

 

Jalupro Gençlik Serumu Faydaları Nelerdir ?

 

  • Hem kadın hem erkeklerin cilt gençleşmesini sağlar.
  • İlk uygulamadan itibaren belirgin sonuçlar verir.
  • Her cilt tipi için uygundur.
  • Kırışıklık ve sarkmaların ilk haftadan itibaren düzelmesini sağlar.
  • Klinik çalışmalarla kanıtlanmış, güvenirliği yüksek olan bir üründür.
  • Her yaşta etkili bir cilt gençleştirme sağlar.
  • İlk günden itibaren cilde hızlı bir şekilde nemlenme ve canlılık kazandırır.
  • Etkinliği bir yıl kadar sürmektedir.

 

Jalupro Gençlik Serumu Hangi Alanlarda Tercih Edilir ?

 

Jalupro gençlik serumu; yüz boyun, dekolte bölgesi kırışıklık tedavisinde, göz çevresinin esnekliğini yeniden kazandırmak için, cildin elastikiyetini kazandırmak amacıyla, kırışıklıkların ve sarkmaların toparlanması amacıyla cildin matlaştığı, neminin ve sağlıklı görünümünün azaldığı durumlarda cildin beslenmesi amacıyla, el üstü ve diz bölgesi gibi sarkmaların yoğun olduğu bölgelere esneklik kazandırmak ve akne gibi izlerin tedavisi amacıyla kullanılabilir.

 

Jalupro Nasıl Uygulanır ?

 

Jalupro gençlik serumu cildin üst tabakasına mikro iğnelerle uygulanır. İşlemin daha konforlu geçmesi için anestezik krem sürülür. Ardından ufak aralıklarla cildin ihtiyacı olan alanlarına uygulama yapılır. Jalupro gençlik serumu uygulamasından sonra hemen günlük hayata geri dönülebilir.

 
diğer blog yazılarıBlog

Plastik ve estetik cerrahide, kendinizi tanımanız ve isteklerinizin farkında olmanız önemlidir.
Bu alanda ihtiyacınız olan bütün bilgilere ulaşmak için blog yazılarımızdan faydalanabilirsiniz.

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?
Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun estetiği (rinoplasti), burunda doğuştan gelen veya darbe sonucu sonradan oluşan deformiteleri gidermek amacıyla uygulanan cerrahi operasyonlardır.

Detaylar
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin

Oldukça rağbet gören bir kozmetik cerrahi prosedür olan liposuction, diyet ve egzersize direnç gösteren inatçı yağ birikintilerini hedef alarak vücudunuzu yeniden tanımlamak ve şekillendirmek için bir yol sunar.

Detaylar
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün

Plastik cerrahi alanında bir uzman olarak, yüzünüzdeki görünür yaşlanma belirtilerini tersine çevirme arzunuzu anlıyorum. Göz önünde bulundurulması gereken etkili, cerrahi olmayan bir seçenek de "yumuşak germe" tedavisidir.

Detaylar
Yasemin İmamoğlu Whatsapp

Online Ön Randevu