PB SERUM

PB SERUM

Pb serum, selülit önleyici, yağ yakıcı, bölgesel incelmeye yardımcı ve sıkılaştırıcı olarak geliştirilmiş bir serumdur.

Pb Serum Nedir?

 

Pb serum, selülit önleyici, yağ yakıcı, bölgesel incelmeye yardımcı ve sıkılaştırıcı olarak geliştirilmiş bir serumdur.  Yüksek molekül ağırlıklı hyaluronik asit ve enzimatik reaktifler içeren bir cihazla uygulama yapılmaktadır. Pb serum üç ana enzime dayanmaktadır; kollajenaz, lipaz ve liyaz. Pb serum, cilde enjekte edildiğinde vücut bu enzimlerin etkisiyle ihtiyaç duyduğu maddeleri üretmeye başlar. En fazla uygulandığı bölgeler ise çene altı, kollar, baldırlar ve karın bölgesidir. Pb serum, dokulardaki damar dışına sızan  ve bu sebeple kan dolaşımını yavaşlatan lenf drenajını bozarak ödemin azalmasını sağlar. Yaşlı ve bozuk kolajen içeren dokuların yerine taze kollajen üretilir. Pb serumun içeriğindeki her bir enzim, farklı bölgelerdeki problemlerin çözülmesi  için kullanılır.  Pb serumun türlerine baktığımızda high, medium ve low olmak üzere  üç farklı türe sahiptir. Low formu,  gözaltı torbalarının sıkıştırılmasında ve gözeneklerin açılmasında etkilidir. Medium formu,  yağ dokularını inceltmek ve yağ yakmada etkilidir. Boyun kırışıklıklarında ve sarkmalarında, karın yağlarında, selülit görünümlerinin düzeltilmesinde, çatlaklarda, yanıklarda ve pürüzlü ciltlerde ise high form kullanılır.

 

Pb Serum Uygulaması Nasıl Yapılır?

Enjeksiyon yöntemiyle uygulanan Pb serum, yaşlanan ve bozuk kollajen içeren dokuların yerine taze kollajen üretilir. Lipaz dokuda sıkışan yağların da incelmesini sağlayarak kişiye sağlıklı bir cilt görünümü kazandırır. 

 

 Pb Serum Kimlere Uygulanır?

PB Serum, herhangi bir koruyucu madde içermeyen tamamen doğal bir üründür. Ciltte meydana gelen yaşlanmalar ve sarkmalar sonucunda uygulanan PB serum, dermatolog tavsiyesi ile 25 yaşından büyük, sağlıklı kişilere uygulanabilir. 

 

 

Pb Serum Hangi Alanlarda Kullanılır?

Pb serumların pek çok kullanım alanı vardır. Bunlar genel olarak kırışıklıkların giderilmesi, cildin gençleşmesi,  yanık ve yara izlerinin tedavisi, sivilce izlerinin giderilmesi ve selülit tedavisinde uygulanmasıdır. İçeriğindeki kollajenaz sayesinde yeni ve taze kollajenler üretilerek vücutta yenilenme ve esneklik sağlanır. 

 

Pb Serum Uygulaması Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler 

Cildin pek çok alanında iyileşme ve gençleşme sağlayan Pb serum uygulamasından sonra, hastaların istirahat etmeleri ve  bol su içmeleri oldukça önemlidir. İşlemin ardından aynı gün içinde hamam, sauna, ağır egzersizler gibi aktivitelerin yapılmaması enzimlerin sağlıklı çalışması açısından önemlidir. 

 

Pb Serum Fiyatları 2022

Cildin gençleştirilmesi, canlanması ve iyileştirilmesi için Pb serum son dönemlerde oldukça tercih edilen bir uygulamadır. Pb serum uygulaması kullanılan malzemelerin türüne ve uygulanan kliniğe göre değişiklik göstermektedir. Trabzon Pb serum uygulaması için detaylı bilgiye iletişim adreslerimizden ulaşabilirsiniz. 

diğer blog yazılarıBlog

Plastik ve estetik cerrahide, kendinizi tanımanız ve isteklerinizin farkında olmanız önemlidir.
Bu alanda ihtiyacınız olan bütün bilgilere ulaşmak için blog yazılarımızdan faydalanabilirsiniz.

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?
Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun estetiği (rinoplasti), burunda doğuştan gelen veya darbe sonucu sonradan oluşan deformiteleri gidermek amacıyla uygulanan cerrahi operasyonlardır.

Detaylar
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin

Oldukça rağbet gören bir kozmetik cerrahi prosedür olan liposuction, diyet ve egzersize direnç gösteren inatçı yağ birikintilerini hedef alarak vücudunuzu yeniden tanımlamak ve şekillendirmek için bir yol sunar.

Detaylar
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün

Plastik cerrahi alanında bir uzman olarak, yüzünüzdeki görünür yaşlanma belirtilerini tersine çevirme arzunuzu anlıyorum. Göz önünde bulundurulması gereken etkili, cerrahi olmayan bir seçenek de "yumuşak germe" tedavisidir.

Detaylar
Yasemin İmamoğlu Whatsapp

Online Ön Randevu