Pb Serum Nedir ?

Pb Serum Nedir ?

Pb serum, hafif çapraz bağlı hyaluronik asitin uyumlu 3 enzimle birleşiminden oluşmuş, cilt yenilemede sıklıkla kullanılan bir üründür.

Kişinin ihtiyaçlarına göre uygulanan pb serum, daha genç görünmek, yeniden forma girmek, yara, yanık, skar izlerini tedavi etmek için kullanılmaktadır. Pb serumun içerikleri, etkinlikleri ve güvenirlikleri çok iyi bilinen maddelerden oluşur. Etkisini kısa sürede ve gözle görülür bir şekilde gösteren bir uygulamadır.

 

Pb Serum Uygulama Alanları

 

  • Göz altı torbaları
  • Ciltte sarkma ve gevşeklik problemleri
  • Gıdı
  • Diz üstü kırışıklığı ve yağ toplanması
  • Selülit
  • Her türlü yara, yanık, skar, keloid tedavisinde
  • Bacak içi, kol arkası, göbek sıkılaşması, yağ azalması için uygulanır.

 

Pb Serum Çeşitleri 

 

Tedavi edilecek duruma göre seçilen 3 farklı pb serum çeşidi vardır. İçeriklerinin aynı olmasıyla birlikte, içerdikleri konsantrasyonuna göre HIGH, MEDIUM ve LOW olmak üzere 3 pb serum tipi vardır.

 

Pb Serum HIGH: Genellikle yara, yanık ve akne gibi çeşitli izlerin tedavisinde kullanılır. Aynı zamanda selülit tedavisinde cilt yüzeyini pürüzsüzleştirmek amacıyla kullanılır.

 

Pb Serum MEDIUM: Yağ dokusunu azaltmak için tercih edilir. Gıdı eritme, kol, bacak ve karın bölgesindeki fazla yağları azaltmak istendiğinde oldukça başarılı sonuçlar sağlamaktadır.

 

Pb Serum LOW: Her 3 enzim çeşidinin de eşit oranda bulunduğu bu çeşidi, özellikle gözaltı torbalarının tedavisinde, boyun, dizüstü ve kol içi sarkmalarında cildi sıkılaştırmak, yenilemek için kullanılan bir üründür.

 

Pb Serum Nasıl Yapılır ?

 

Pb serum uygulamasında öncelikle tedavi edilecek alan belirlenir. Ardından cilt işaretleme kalemi ile çizilir. İşlem sırasında ağrı hissedilmemesi için bölgeye anestezik krem sürülür. Bu esnada enzim solüsyonu hazırlanır. Mikro iğneler yardımıyla veya kanül yardımıyla pb serum uygulanır. İşlem yaklaşık 15-20 dakika sürer ve sosyal hayata hemen dönülebilir.

 

 
diğer blog yazılarıBlog

Plastik ve estetik cerrahide, kendinizi tanımanız ve isteklerinizin farkında olmanız önemlidir.
Bu alanda ihtiyacınız olan bütün bilgilere ulaşmak için blog yazılarımızdan faydalanabilirsiniz.

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?
Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun estetiği (rinoplasti), burunda doğuştan gelen veya darbe sonucu sonradan oluşan deformiteleri gidermek amacıyla uygulanan cerrahi operasyonlardır.

Detaylar
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin

Oldukça rağbet gören bir kozmetik cerrahi prosedür olan liposuction, diyet ve egzersize direnç gösteren inatçı yağ birikintilerini hedef alarak vücudunuzu yeniden tanımlamak ve şekillendirmek için bir yol sunar.

Detaylar
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün

Plastik cerrahi alanında bir uzman olarak, yüzünüzdeki görünür yaşlanma belirtilerini tersine çevirme arzunuzu anlıyorum. Göz önünde bulundurulması gereken etkili, cerrahi olmayan bir seçenek de "yumuşak germe" tedavisidir.

Detaylar
Yasemin İmamoğlu Whatsapp

Online Ön Randevu