Selülit Tedavisi

Selülit Tedavisi

Trabzon selülit tedavisi, cildin yağ hücrelerinin derinin tabakalarının arasına çıkmasıyla meydana gelen yumru ve çukur oluşumları için etkili yöntemler sunar.

Genellikle portakal kabuğuna benzer görünümde olan selülitler hem erkeklerde hem de kadınlarda görülse de yağ, kas ve bağ dokusunun anatomik farklılıkları nedeniyle kadınlarda daha sık görülmektedir. Vücutta yer alan selülit görünümünden kurtulmak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak için çeşitli yöntemler vardır. Bu yöntemler arasında son yıllarda oldukça popüler bir uygulama olan PB serum tekniği ile selülit görünümünden kurtulmanız mümkündür.

 

PB Serum İle Selülit Tedavisi

 

Son yılların estetik dünyasında popülerliğini koruyan PB serum, yağ yakıcı, sıkılaştırıcı ve selülit önleyici olarak, özel geliştirilmiş bir serumdur. PB serum, temelde 3 ana enzim içermektedir. Bu enzimler; kollajenaz, lipaz ve liyaz olarak sıralanabilir. PB serum, cilde enjekte edildikten sonra vücut, size özgü en ideal şekli geri kazanabilmek için gerekli maddeleri üretmeye başlar. PB, serum birer enzim olduğu için yalnızca vücudun ihtiyaç duyduğu yerde harekete geçer. PB serum uygulaması ile selülit görünümü giderilerek pürüzsüz bir cilde sahip olunur.

 

Pb Serum Uygulaması Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Cildin pek çok alanında iyileşme ve gençleşme sağlayan Pb serum uygulamasından sonra, hastaların istirahat etmeleri ve  bol su içmeleri oldukça önemlidir. İşlemin ardından aynı gün içinde hamam, sauna, ağır egzersizler gibi aktivitelerin yapılmaması enzimlerin sağlıklı çalışması açısından önemlidir.

diğer blog yazılarıBlog

Plastik ve estetik cerrahide, kendinizi tanımanız ve isteklerinizin farkında olmanız önemlidir.
Bu alanda ihtiyacınız olan bütün bilgilere ulaşmak için blog yazılarımızdan faydalanabilirsiniz.

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?
Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun estetiği (rinoplasti), burunda doğuştan gelen veya darbe sonucu sonradan oluşan deformiteleri gidermek amacıyla uygulanan cerrahi operasyonlardır.

Detaylar
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin

Oldukça rağbet gören bir kozmetik cerrahi prosedür olan liposuction, diyet ve egzersize direnç gösteren inatçı yağ birikintilerini hedef alarak vücudunuzu yeniden tanımlamak ve şekillendirmek için bir yol sunar.

Detaylar
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün

Plastik cerrahi alanında bir uzman olarak, yüzünüzdeki görünür yaşlanma belirtilerini tersine çevirme arzunuzu anlıyorum. Göz önünde bulundurulması gereken etkili, cerrahi olmayan bir seçenek de "yumuşak germe" tedavisidir.

Detaylar
Yasemin İmamoğlu Whatsapp

Online Ön Randevu