Trabzon Dudak Dolgusu

Trabzon Dudak Dolgusu

Göz alıcı, çekici ve dolgun dudakları kim istemez? Çekici ve dolgun dudaklara sahip olmada; işin sırrı yüz şeklinize, ifadenize uygun dudaklar yaratabilmekten geçiyor.

Göz alıcı, çekici ve dolgun dudakları kim istemez?

Çekici ve dolgun dudaklara sahip olmada;  işin sırrı yüz şeklinize,  ifadenize uygun dudaklar yaratabilmekten geçiyor.  Yüz hatlarınıza uygun ve sizin istediğiniz dolgunlukta dudak tasarlamak, dudak dolgusu uygulamaları ile mümkün hale gelmiştir.

Dudak dolgusu,  dudakları dolgunlaştırmak ve yeniden şekillendirmek için uygulanan geçici estetik prosedürdür.  Hyaluronik asit bazlı dolgular kullanılarak uygulanan dudak dolgusu işlemi, zamanla dudaklarda kaybolan hacmin geri getirilerek, dudakların daha genç ve dinamik görünmesini sağlar.

 

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanabilir?

Dudak dolgusu, zamanla kaybolan hacmin geri kazanılması veya bazı yapısal bozuklukların giderilmesi amacıyla uygulanan bir işlemdir. Genç yaştaki hastalar, daha dolgun ve çekici dudaklara sahip olmak için, ileri yaştaki hastalar ise dudak kırışıklıklarının ve ağız köşesinde oluşan sarkmaların tedavisi için başvurmaktadır.  Bu şikayetlerle gelen hastalara, eğer sağlık durumlarında da bir problem yoksa dolgu işlemi uygulanabilmektedir.

 

Dudak Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Dudak dolgusu yaklaşık 5-10 dakika süren bir enjeksiyon işlemidir.  Uygulamanın öncesinde anestezik kremler kullanılarak, dolgu yapılacak bölge uyuşturulur.  Daha sonrasında kişiye özel olarak hazırlanan hyaluronik asit  bazlı dolgu maddeleri, ince uçlu iğneler yardımıyla dudağa enjekte edilir. Burada önemli olan abartılı ve çok dolgun dudaklar yaratmak değildir. Hastanın istekleri de göz önünde bulundurularak, yüz tipine uygun sağlıklı dudaklar elde edilmek amaçlanır. Dudak dolgusu için mutlaka alanında uzman bir doktora başvurmalısınız. Güzelliğiniz için sağlığınızı riske atmayın.

 

Dudak Dolgusundan Sonra Neler Yaşanır?

 Dudak dolgusu uygulamasından sonra, dolgunun etkilerini kısa sürede görmeye başlarsınız.  Uygulamanın ardından dudak bölgesinde geçici morluklar ve şişlikler görülebilir. Bu durum oldukça doğaldır.  Şişlikler birkaç gün içerisinde kendiliğinden kaybolacaktır. Ancak soğuk kompres yapmanız şişliklerin daha hızlı kaybolmasına yardımcı olacaktır. İşlemin yapıldığı gün dudağa su temasından kaçınılmalıdır. Doktorunuzun önerdiği süre zarfında makyaj malzemesi kullanmaktan kaçınmalı,  çok sıcak ve soğuk içecekler tüketmemelisiniz. Hamam, sauna gibi çok sıcak ve buharlı ortamlara girilmemesi dudak dolgusunun etkisi açısından oldukça önemlidir.

 

Dudak Dolgusu Ne Kadar Kalıcıdır?

Hyaluronik asit bazlı dudak dolgusunun, ortalama 12 ila 18 ay kalıcılığı vardır. Dudak dolgusunun kalıcılığı uygulama bölgesine, dudağın hormonal yapısına ve dudak kaslarının durumuna göre kişiden kişiye farklılık gösterebilmektedir. İlk dolgu genellikle daha erken erir ancak tekrarlanan dolguların kalıcılık süresi daha uzun olacaktır.

 

Trabzon Dudak Dolgusu Fiyatları 2022

Dudak dolgusu,  dolgun ve çekici dudaklara sahip olmak isteyen kişiler için uygulanan ameliyatsız estetik prosedürdür. Hyaluronik asit bazlı dolgular ile yapılan bu uygulama ile, kişilerin de isteği doğrultusunda yüz hatlarına uygun ve simetrik dudaklar elde etmek amaçlanır. Dudak dolgusu fiyatları, kullanılan dolgu maddesinin kalitesine, dudağın yapısına ve doktorun uzmanlığına göre farklılık gösterebilmektedir.  Trabzon dudak dolgusu fiyatları için kliniğimiz ile iletişime geçerek detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 

 

diğer blog yazılarıBlog

Plastik ve estetik cerrahide, kendinizi tanımanız ve isteklerinizin farkında olmanız önemlidir.
Bu alanda ihtiyacınız olan bütün bilgilere ulaşmak için blog yazılarımızdan faydalanabilirsiniz.

Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?
Burun Estetiği Ameliyatı Nedir?

Burun estetiği (rinoplasti), burunda doğuştan gelen veya darbe sonucu sonradan oluşan deformiteleri gidermek amacıyla uygulanan cerrahi operasyonlardır.

Detaylar
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin
Liposuction'ın Dönüştürücü Yolculuğunu Keşfedin

Oldukça rağbet gören bir kozmetik cerrahi prosedür olan liposuction, diyet ve egzersize direnç gösteren inatçı yağ birikintilerini hedef alarak vücudunuzu yeniden tanımlamak ve şekillendirmek için bir yol sunar.

Detaylar
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün
Yüz Germe ile Zamanı Geri Döndürün

Plastik cerrahi alanında bir uzman olarak, yüzünüzdeki görünür yaşlanma belirtilerini tersine çevirme arzunuzu anlıyorum. Göz önünde bulundurulması gereken etkili, cerrahi olmayan bir seçenek de "yumuşak germe" tedavisidir.

Detaylar
Yasemin İmamoğlu Whatsapp

Online Ön Randevu